Risani junaki - otroška trdovina

Risani junaki - otroška trdovina

PRIDRUŽI SE NAM!

Postani Facebook oboževalec

Košarica

Kosarica
Košarica je prazna.

Prijava


Pogoji poslovanja

 

Svetujemo vam, da se pred nakupom v spletni trgovini Risani junaki seznanite s pogoji poslovanja. S spletno stranjo www.risani-junaki.si upravlja NINA ELINA, d.o.o., ki je ponudnik storitev e-poslovanja.

 

PODJETJE

Podjetje NINA ELINA, d.o.o. je bilo ustanovljeno z vpisom v Poslovni register Slovenije dne 14.01.2016.

Matična številka: 6200672000

Davčna številka: 82650977 (podjetje ni zavezanec za DDV).

 

INTERNETNA STRAN IN REGISTRACIJA

Za nakup izdelka na spletni strani je potrebna registracija. Vaša registracija pomeni, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja in da se z njimi strinjate.

NINA ELINA, d.o.o. si pridržuje pravico do vsebinskih in drugih sprememb kot tudi splošnih pogojev poslovanja na spletni strani Risani junaki. Vse spremembe so zavezujoče za kupce in se lahko spreminjajo brez predhodnih obvestil in pričnejo veljati takoj po objavi na tej spletni strani. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

 

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Spletna trgovina Risani junaki potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere vaše osebne podatke. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov in jih nikoli ne bo posredovali tretjim osebam. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in občasnih elektronskih e-novic, ki izhajajo 3-4 krat letno ter ostalo potrebno komunikacijo. V kolikor uporabnik ne želi prejemati občasnih e-novic, se lahko odjavi s kratkim elektronskim sporočilom na e-mail naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Za podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, jamčite, da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .


NAROČANJE

Izdelke na spletni strani Risani junaki naročite s klikom »dodaj v košarico«. Vodeni boste skozi celoten proces izbire izdelka do plačila in konca nakupa. Vsebino košarice lahko kadarkoli pogledate, jo spreminjate, izdelke brišete ali dodajate ter prekličete in odstopite od nakupa tako, da s klikom zaprete okno. Vrednost košarice se sproti sešteva.

Po oddanem naročilu prejmete na vaš elektronski naslov potrditev naročila. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš e-naslov. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi in ne moremo zagotoviti dobave izdelka v predpisanem času, kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. po telefonu.

Sklenjena pogodba se smatra takrat, ko je naročilo oddano in ko kupec prejme obvestilo o potrditvi in sprejemu naročila. Naročilo je shranjeno na sedežu podjetja in vsak kupec, ki opravi nakup preko spletne trgovine, ima omogočen vpogled v svoje naročilo preko spletne strani v elektronski obliki. V kolikor ta storitev ne bi delovala, lahko kupec svoje naročilo prejme po pošti ali po e-pošti.


CENA

Ponudba na naši spletni strani velja do objave novega cenika oz. do razprodaje zalog. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spreminjajo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko poročilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji poslovanja fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Vse cene so navedene v evrih in ne vključujejo DDV-ja (NINA ELINA, d.o.o. ni zavezanec za DDV).

Cena ne vključuje stroškov dostave. Stroški dostave se prištejejo ob zaključenem nakupu.


NAČIN PLAČILA

Kupec ima naslednje možnosti plačila:

  1. Nakazilo na račun NINA ELINA, d.o.o. (plačilo po predračunu). Po oddanem naročilu prejmete predračun na vaš elektronski naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo. Ob prejemu dokazila o plačilu, vam bomo izbrane izdelke poslali po pošti.
  2. Z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju). V tem primeru kupnino poravnate dostavnemu podjetju Pošta Slovenije oz. DPD.


DOSTAVA

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 2-4 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev, vas prosimo, da nam le te posredujete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Za vse informacije smo vam na voljo na telefonskih številkah 031/348 - 676 (Anže Podgoršek) ali 040/595 - 166 (Nina Podgoršek). Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na sedežu podjetja.

Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije.


STROŠKI DOSTAVE IN PAKIRANJA

Izdelke pošiljamo preko dostavnega podjetja Pošta Slovenije oz. preko kurirske službe DPD. Stroški dostave in pakiranja znašajo 3,90 EUR (z DDV).

Pošta Slovenije in banke uporabnikov za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov spletne trgovine Risani junaki.

Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju) se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR za pakete v vrednosti do 96 EUR, pri paketih z vrednostjo od 96 EUR do 501 EUR je strošek provizije 1% od vrednosti paketa, nad vrednostjo 501 EUR pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 EUR.

Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po veljavnem ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.


ODSTOP OD NAROČILA

Kupec ima pravico, da nam v 14-ih dneh od prevzema blaga pisno sporoči na naš naslov ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , da odstopa od naročila.

Če kupec ugotovi, da so izdelki ob dostavi poškodovani, nam lahko na naš naslov pošlje poškodovano blago v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Blago pošiljke na naše stroške po vnaprejšnjem dogovoru z nami. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Če kupec ugotovi, da je poslano blago napačno, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopa od naročila, lahko vrne blago v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe (na naše stroške po vnaprejšnjem dogovoru z nami). Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Kupec lahko odstopi od naročenega blaga tudi v primeru, če izdelki ne ustrezajo njegovi predstavi. V tem primeru morajo biti vrnjeni izdelki nepoškodovani, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, na lastne stroške, v roku 30 dni po odstopu od pogodbe.

Kupec pošlje blago, ki ga želi vrniti na naš naslov: NINA ELINA, d.o.o., Rečica ob Paki 28, 3327 Šmartno ob Paki.

V vseh treh primerih bomo povrnili kupnino takoj oz. najkasneje v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila.

DARILNI BONI

V naši spletni trgovini omogočamo tudi nakup darilnih bonov. Izberite vrednost bona in vam ga pošljemo po pošti brez stroškov pošiljanja (ti se ob poslani potrditvi odštejejo od vrednosti naročila). Veljavnost bona je omejena na eno leto in vas pred potekom veljavnosti o tem tudi obvestimo.  Bon je prenosljiv. Bon vnovčite tako, da pri nakupu v spletni trgovini napišete številko in veljavnost bona. Če vrednost nakupa presega vrednost bona, razliko doplačate. V kolikor pa je vrednost nakupa manjša od vrednosti na darilnem bonu, denarja ne vračamo.

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina Risani junaki in vsi podatki na njej, slike artiklov in grafični elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi posameznih podjetij so v njihovi lasti.


VARSTVO POTROŠNIKOV

Podjetje NINA ELINA, d.o.o. posluje v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi. Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov.

 
 
Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information